Iubirea

  Iubirea este cea mai sublimă acțiune pe care o poate realiza o ființă umană. A iubi înseamnă a trăi viața celuilalt. Când iubești acțiunile din jurul tău se schimbă și începi să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă.


  Dacă invătăm plini de iubire, vom memora și vom ințelege mult mai usor. Dacă ascultăm cu iubire, vom auzi mai multe și mai bine. Dacă vorbim cu dragoste, cuvintele noastre vor căpăta o forță neînchipuit de mare. Dacă vom adormi cu dragostea in suflet, somnul nostru va fi odihnitor și profund ca al unui copil. Dacă vom gândi atunci când suntem plini de iubire, gandurile noastre vor căpăta profunzime și strălucire.



  Orice acțiune realizată cu grijă, atenție, disciplină, focus și concentrare presupune consum de energie – presupune efort. Fără muncă constantă nu poți avea realizări. Iar pentru a da este nevoie să ai de unde da. Iubirea presupune efort. Efort pe care orice acțiune din iubire îl cere. Efortul de a asculta, efortul de a te implica, efortul de a ajuta!



  Iubirea este înrudirea omului cu Dumnezeu. Ea unește la maxim persoanele umane fără să le confunde. În iubire se arată plenitudinea existenței.

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine, dar dupa parerea mea, iubirea pare a fi sentimentul suprem ce te duce spre infinit, inseamna sa-ti traiesti viata dupa ticaitul ceasului ce iti bate in piept si te tine in viata. Cand iubesti nu te gandesti daca ceea ce faci este bine sau rau, pur si simplu iti lasi sentimentele sa te conduca intr-o lume a ta, in care doar impreuna cu persoana dorita poti supravietui, te poti simti viu si implinit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu tine, dar dupa parerea mea, iubirea pare a fi sentimentul suprem ce te duce spre infinit, inseamna sa-ti traiesti viata dupa ticaitul ceasului ce iti bate in piept si te tine in viata. Cand iubesti nu te gandesti daca ceea ce faci este bine sau rau, pur si simplu iti lasi sentimentele sa te conduca intr-o lume a ta, in care doar impreuna cu persoana dorita poti supravietui, te poti simti viu si implinit.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

"După melci " de Ion Barbu - Eseu argumentativ

Eseu argumentativ "Balta-Alba"-Vasile Alecsandri